sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Luksusta matkan alkuun: Hilton Helsinki Airport

Tällä hetkellä kirjoitan tätä lentokoneessa, ylitimme juuri Alpit. Matkan suuntana on Lanzarote, itäisin Kanariansaarista. Tälle päivälle on luvattu 25 astetta matkakohteessa, joten sandaalit vaihtuivat jalkaan jo lennon alussa.Lentomme lähti aamukahdeksalta ja sen sijaan, että olisimme heränneet kolmen aikoihin ja lähteneet aamuyöstä kohti Helsinki-Vantaata, päätimme yöpyä lentokenttähotellissa. Vaihtoehtojahan on nykyään monia, mutta kaikkein lähinnä kenttää ovat Glo Hotel Airport (joka siis sijaitsee kakkosterminaalin alakerrassa) ja Hilton Helsinki Airport. Molemmissa olemme yöpyneet ja oma suosikkini on ehdottomasti Hilton.Huoneet ovat todella mukavia, perushuoneenkin varustukseen kuuluu l e v e ä sänky, kylpyamme sekä suihku, silitystarvikkeet, teetä ja kahvia sekä ehdoton listaykköseni eli pimennysverhot. En ymmärrä, miksi useammat hotellit eivät sijoita kunnon verhoihin, tuskin olen ainoa, joka haluaa nukkua pilkkopimeässä.Kylpyhuoneesta löytyvät shampoo ja hoitoaine ovat todella laadukkaita ja nimikin on hauska: olisipa mukava olla mega rich, mutta kun ei, niin tyydyn pesemään itseni siten nimetyillä tuotteilla.

Hotellin ikkunat ja ovet ovat todella hyvin eristettyjä, joten lentokoneiden lähtöäänet tai käytävän keskustelut eivät huoneeseen kuulu. Hotelli onkin myös lentohenkilöstön suosiossa, nytkin näimme useiden eri lentoyhtiöiden asuja työntekijöiden yllä.Ja se aamiainen! Erityisesti herra L oli mieluissaan gluteenittomien leipien valikoimasta ja kun lämpimiä aamiaisruokia oli kymmenkunta, joista valita ja tuoreita hedelmiäkin runsaasti, niin voi sanoa, että söimme varmasti tarpeeksi. Ellemme jopa hieman liikaakin. Erityisesti kehun tässä kohtaa appelsiini-mangosmoothieta, se oli todella raikasta ja herkullista.Rehellisesti pitää todeta, että hotelliyön hinnalla Hilton ei juurikaan pärjää vertailussa, mikäli toiveena on siis yöpyä mahdollisimman edullisesti. Ennen matkaa arvostan kuitenkin hyvää yöunta ja runsasta aamiaista sen verran paljon, että tässä kohtaa maksan mielelläni muutaman kympin lisää hotellihuoneesta.Tässä kohtaa taidan kuitenkin ruveta oikein kunnolla kurkkimaan ikkunasta, Alpit ovat mahtava näky yläilmoista(kin).Mikä on oma suosikkisi lentokenttähotelleista? 

(Ja mikäli blogi näyttää tällä kertaa hieman omituiselta, syy löytyy siitä, että en ole tottunut kirjoittamaan blogitekstejä tabletilla. Muokkaan blogin kohdilleen, kunhan palaan kotikoneelleni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tai terveiset...