tiistai 5. tammikuuta 2016

Risteilylle Matka 2016 -messujen kautta

Matka 2016 -messuilla on aina huikeita matkatarjouksia ja ainakin minulle ne ovat usein syy siihen, että uusi matka tulee varattua tammikuun aikana. Tarjoukset ovat messuosastojen lisäksi yleensä myynnissä myös internetissä.
Pelkästään tarjousten vuoksi ei siis kannata pääsylippua messuille ostaa, mutta jos sen lisäksi kaipaat tietoa mahdollisista matkakohteista, suosittelen ehdottomasti suuntaamista Helsingin Messukeskukseen 22.-24.1. Näytteilleasettajien lista on nimittäin huikean pitkä, t ä s t ä pääset itse tutustumaan listaan.Liberty of the Seasin H2O -allasalue

Koska lista on todellakin pitkä, olen valinnut omia suosikkejani näytteilleasettajien joukosta. Viime kirjoituksessani esittelin hieman lavoilla tapahtuvaa ohjelmaa ja Espanjan -osastoja, mutta tällä kertaa ajattelin tutkia hieman tarkemmin risteilyihin liittyviä näytteilleasettajia. Oma suosikkini on tietenkin Royal Caribbean Cruises ja muistelen, että pari vuotta sitten Royal Caribbeanin osastolla pääsi tutustumaan täysikokoiseen laivan hyttiin. Messuilla voit tutustua myös Celebrity Cruisesin ja Kristina Cruisesin risteilyvalikomaan.


Risteilylaivoja Nassaun satamassa Bahamasaarilla

Jos haluat lukea tarkemmin Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin eroista, suosittelen CruiseCriticin ketjua aiheesta, pääset sinne oheisesta linkistä. Kristina Cruiseshan on suunnattu kokonaan suomen kielisille matkailijoille, jolloin sitä voisi suositella hieman iäkkäämmälle ja vieraita kieliä arastelevalle turistille.


Splendour of the Seas lipuu Venetsian Canal Grandea pitkin kohti merta.


Mikäli et kuitenkaan ole vielä varustamoa valinnut, niin suosittelen piipahtamaan messuilla risteilyihin erikoistuneiden matkatoimistojen osastoilla. Messuilla omat osastonsa on Loistoristeilyt- ja We Love Cruises -toimistoilla. Muista kuitenkin varoitus: risteilykuume on vakava asia ja se ei varmasti laske noilla osastoilla.

Lähiristeilyjä varten myös Tallink, Viking Line ja Eckerö Line löytyvät messuilta, ihan aina kun ei voi suunnata Karibialle risteilyitä varten. Meidän seuraava risteilymme viekin meidät Tallinnaan helmikuussa M/S Finlandialla.

Rouva L St Croixissa tuttu matkahattu päässä

Joten kaikki laivaan, stig ombord ja nähdään messuilla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tai terveiset...