maanantai 11. tammikuuta 2016

Tulipa ostettua lennot ja nyt harmittaa!!

Otsikko kertookin kaiken olellisen. Olen sunnuntai-iltapäivästä lähtien täällä ruoskinut itseäni - toki vain henkisesti - mutta harmitus on kova.


Innostuin lauantaina katsomaan Momondosta lentoja Lanzarotelle joulukuussa, koska kyllähän on niin, että ajoissa pitää aloittaa matkojen etsiminen. Ainakin tässä perheessä. Seuraavana aamuna olin jo vahvasti sitä mieltä, että hyvät lennot löytyivät ja sen isompia harkitsematta menin ja ostin lennot. Eipä siinä, alle 900 eurolla saimme lennot joulun aikaan Lanzarotelle, joten halvemmalla kuin viime vuoden lennot.

Hetken aikaa ehdin iloita ja hihkua, että jee!! Pääsemme jälleen jouluksi Puerto del Carmeniin ja innostusta lisäsi entisestään se, että löysin todella hyvän majoituksen meille. (Emme siis valinneet Las Palmerasia uudelleen, jotain vaihtelua olla pitää...)


Lennämme molempiin suuntiin Madridin kautta siten, että yövymme Madridissa. (Tässä vaiheessa sivukommenttina huomautan, että lentokenttähotellit ovat aika paljon edullisempia Espanjassa.) Pari tuntia lentojen oston jälkeen aloin miettiä, että mites matkalaukut, pidetäänkö ne yön yli lentokentällä vai otammeko ne hotelliin välillä.Ja aloin miettiä: meillä on siis molempiin suuntiin kaksi erillistä lentoa. Ne olisi voinut siis varata erikseen meno-paluu Helsingistä Madridiin ja meno-paluu Madridista Arrecifeen. Avasin Momondon uudelleen ja kyllä. Näin olisi todellakin voinut ja kannattanut tehdä. Tällä tavoin lennoista olisi joutunut maksamaan hieman yli 600 euroa.


Lennot oli jo ostettu, joten ei tässä voi muuta tehdä kuin manata omaa tyhmyyttään. Ja ehkä vähän toivoa lisää malttavaisuutta ja harkitsevaisuutta. En ole aivan etupäässä jonoa ollut, kun niitä ominaisuuksia on jaettu. Ehkäpä tästä hieman opin.


Kaikki kuvat ovat muuten tällä kertaa meidän ensimmäiseltä aamukävelyltämme joulukuussa. Ilma oli upea ja mustien laavakivien tuoma kontrasti aina yhtä hieno.

Jatkanpa täällä itseni moittimista. En osaa nyt edes iloita lentojen hankkimisesta, harmittaa niin paljon. Ja se on paljon se.

2 kommenttia:

  1. Noo, tuollaista voi sattua :) Koita asennoitua niin että tiedätpähän ensikerralla sitten :) Ihanaa kun pääsette reissuun! Terveisin, matkalla Panamassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Vähitellen olen tosiaan kallistunut tuohon suuntaan, että tiedänpä sitten seuraavalla kerralla. Tuskin kuitenkaan lopetan matkojen varaamista.

      Poista

Jätä kommenttisi tai terveiset...