torstai 22. lokakuuta 2015

"Sun pitäis kyllä perustaa matkablogi..."

Törmäsin kyseiseen lauseeseen kahdesti tällä viikolla ja aloin miettiä, että ehkäpä... Sen jälkeen luin paljon tietoa blogin perustamisesta, etenkin sain apua Blogikonsultin blogista.

Mietittyäni pari iltaa mahdollista otsikkoa sain itselleni harvinaisen älynväläyksen. Omatoiminen pakettimatkailija. Sehän minä olen. Molemmat puolet matkailusta kiinnostavat, en todellakaan ylenkatso pakettimatkailua. Tosin sielläkin olen enemmän sitä omatoimista sorttia.

Matkailijana täällä siis Rouva L ja toki useimmilla matkoilla myös Herra L, aika tuikitavallinen keski-ikäinen pariskunta. Matkustamme niin usein kuin kahden perustyöläisen eli opettajan palkalla pääsee ja asuntolainan lyhennykset sallivat. Hermojani riipii, mikäli odottamassa ei ole vähintään kolmea matkavarausta. Onneksi tällainen vaihe on yleensä aika hetkellistä.

Periaatteenamme on matkustaa usein ja edullisesti. Perillä kohteessa emme elä luksuselämää, vaan ennemminkin etsimme paikallisten suosimia kohteita ja ruokapaikkoja. Ruoanlaitto ja ruoasta nauttiminen kun on toinen suuri intohimoni.

Tässä blogissa siis kerron matkoistamme, niiden varaamisesta, sattumuksista perillä ja yritän antaa paljon vinkkejä lukijoille.

Tervetuloa siis mukaan seikkailuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tai terveiset...