perjantai 22. heinäkuuta 2016

Airbnb -majoitusta Tallinnan keskustassa

Tallinnan hotellitarjonta on monipuolista ja jokaiselle löytyy varmasti jotain, hostelmajoituksesta viiden tähden hotelleihin. Me olemme yleensä majoittuneet blogin hengen mukaisesti keskikastin hotelleissa, sillä hotelliyön hinnalla on todellakin merkitystä.Viime aikoina (eli kolmella viimeisellä reissulla) olemme kuitenkin hotellien sijaan yöpyneet huoneistoissa. Miksi? No, ensinnäkin sen vuoksi, että on kiva tuntea olonsa kotoisaksi matkallakin. Ja minulle sen kotoisuuden tuo keittiö. Saan ihan itse tehdä aamupalat, ihanaa! Omituista, tiedän, ja kyllä välillä on ihan mukava herätä valmiiseen aamiaispöytäänkin.Erityisesti suosittelen varaamaan huoneiston, mikäli olet matkalla isommalla porukalla. Huoneistoissa kun yleensä on oleskelutilaa huomattavasti hotellia enemmän.Mistä niitä huoneistoja sitten löytää? Minulla on kaksi hyvää vinkkiä: Airbnb ja Booking.comin sisarsivusto Villas.com. Näistä olen löytänyt huoneistoja Tallinnan lisäksi Lontoosta ja Espanjasta. Airbnb tarjoaa paikallisten majoittajien asuntoja 191 maassa ja Villas.comilla on lähes puoli miljoonaa asuntoa tarjolla.Meidän Airbnb -asuntomme Tallinnassa oli täsmälleen sitä, mitä lupasikin: aivan keskustassa Narva Maanteellä, lähes tulkoon Viru Keskusta vastapäätä. Etenkin arvostimme sijaintia sään vuoksi. Osuimme Tallinnaan päivänä, jolloin vettä tuli enemmän kuin tarpeeksi ja sadevesi tulvi kaduille ja Ülemisten ostoskeskukseen. Ylen uutisointi aiheesta löytyy tästä linkistä.
Oli siis kätevää päästä suht kuivana ostoksille ja syömään. Huoneiston parveke oli todella tilava, mutta huonon sään vuoksi se jäi meiltä käyttämättä. Välillä sade sentään laantui sen verran, että pääsin ihailemaan maisemia.
Huoneisto oli hyvässä kunnossa. Hieman ihmettelimme jalkalistojen puuttumista ja joitakin sisustusratkaisuja (kuten sitä, että sauna oli makuuhuoneen yhteydessä), mutta kaiken kaikkiaan viihdyimme asunnossa kaksi yötä hyvin ja varaisin varmasti saman huoneiston uudelleenkin. Nyt ei tosin hetkeen ole Tallinnan -reissuja tiedossa.

Mikäli innostuit kokeilemaan Airbnb -majoitusta, saat tämän linkin kautta 31 € alennusta ensimmäisestä varauksestasi (ja samalla minä saan 31 euroa seuraavaa varausta varten Airbnb-tililleni.)


Muistathan, että blogillani on sivu myös Facebookissa ja voit seurata Omatoimisen pakettimatkailijan menoa myös Instagramissa ja Twitterissä.

2 kommenttia:

  1. Airbnb on mahtava! Itselläni on siitä erityisen mieluisia kokemusia Riikasta, missä hinta-laatusihde osui nappiin ja oli kiva yöpyä isommalla porukalla samassa huoneistossa. Nyt Amerikassa olenkin sitten yöpynyt Airbnbn kautta ihan ensimmäistä kertaa niin sanotusti toisten nurkissa, siis asunnon omistajien kanssa saman katon alla. Pitää kirjoitella blogiin näistä kokemuksista, kunhan saan sen taas ajan tasalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen monta kertaa miettinyt tuota saman katon alle majoittumista, mutta hieman arkailen sitä. Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi aiheesta, Anna!

      Poista

Jätä kommenttisi tai terveiset...