tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kun kotiinpaluu tuottaa ongelmia

Viimeisen neljän kuukauden aikana asuinpaikkoja on kertynyt yhteensä 11, jos ihan kaikki hotelliyötkin lasketaan mukaan. Yli kahden yön paikkojakin on neljä. Ei siis ole ihme, että olemme edelleen hieman pyörällä päästämme täällä ihan oikeassa kodissamme.

Kotikatumme Torreviejassa


"Mistä mä löydän juomalasin?"
Niinpä. Täällä ei olekaan tavarat samoissa paikoissa kuin Torreviejassa. Hieman on ollut etsimistä sen suhteen, että missä niitä keittiötarvikkeita säilytetään. Hukassa on vuoron perään olleet lasit, mausteet ja mitat.

Hyttimme Voyager of the Seas -aluksella

Kylpyhuoneemme Portugalissa

"Saako tänne suihkuun valon jostain?"
Valokatkaisimet ovat myös eri paikassa kuin olemme tottuneet. Parina ensimmäisenä päivänä en löytänyt mistään suihkuhuoneen valoa. Onneksi on Suomen kesä ja saunan ikkunasta tulee valoa, mutta onhan tämä aika huvittavaa.

Sevillan asunnon ruokapöytä

"Ootko katsonut postin?"
Ai niin. Meillä on taas postilaatikko, johon tulee säännöllisesti postia. Se pitäisi siis muistaa katsoa päivittäin. On muuten hankalaa, kun on viimeiset kuukaudet elänyt niin, että silloin tällöin olen saanut viestiä saapuneista posteista ja joku muu on hoitanut ne. Mutta kai se tästä vähitellen...

Hotellihuoneemme Granadassa


Kuvat ovat väliaikaisista "kodeistamme" keväältä 2016.
Ja kommentoikaa ihmeessä. Olemmeko me ainoita hajamielisiä matkaajia, jotka unohtavat pikkuasiat kotoa vai onko jollekin muullekin kotiinpaluu tuottanut vastaavia ongelmia?

Muistathan, että blogillani on sivu myös Facebookissa ja voit seurata Omatoimisen pakettimatkailijan menoa myös Instagramissa ja Twitterissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tai terveiset...