lauantai 20. helmikuuta 2016

Voihan Winston, minkä teit sekä kirja-arvonnan voittaja!

Heräsin tänään melko räntäiseen aamuun, ei näytä kevät ihan vielä saapuvan. Omat huoleni Suomen sään suhteen häipyivät kuitenkin pian sen jälkeen, kun kävin lukemassa Facebookista risteilyryhmämme sivuja. Suurin osa risteilijöistä on australialaisia, joten Facebook-ryhmässämme käy Suomen aikaa öisin melkoinen kuhina tässä vaiheessa, kun risteilyyn on aikaa kolmisen viikkoa.

Kuva: www.accuweather.com

Tämän aamun uutiset pysäyttivät. Trooppinen pyörremyrsky Winston on saavuttanut Fidzin ja uhkaa asumusten lisäksi tuhota myös ihmishenkiä. Saarivaltioon on julistettu 30 päivän hätätila ja täydellä teholla Winston iskee näillä näkymin saarille aikaisin sunnuntaiaamuna.

Kuva: www.gdacs.org

Fidzi-saarille ei ole aiemmin iskenyt tämän mittaluokan hirmumyrsky, joten ei ole tietoa siitä, miten hyvin hätäsuojat kestävät saarilla ja kuinka mittavat tuhot Winston aiheuttaa.

Syy, miksi tämä koskettaa tässä vaiheessa minua, on hyvinkin itsekäs. Meidän olisi tarkoitus käydä risteilyllämme Fidzin Lautokassa ja Suvassa 19.-20.3. Tässä vaiheessa näyttää mahdolliselta, että Fidzi jää saavuttamatta ja menemme jonnekin muualle. Päätöksen tästä tekee tietenkin Royal Caribbean.

Toivon fidziläisten puolesta, että tuhot jäävät mahdollisimman pieniksi ja ihmishenkiä ei menetetä, mutta huonolta näyttää tässä vaiheessa. 

Matkakuume.netin Miika ja Gia kävivät Fidzillä sukeltamassa viime vuonna, heidän huikeita kuviaan kannattaa käydä katsomassa. Toivottavasti Fidzillä säilyy muutakin kuin upeat maisemat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mutta sitten hieman kevyempään tunnelmaan. Kirja-arvonnan onnettarena toimi oma, rakas mieheni ja hän nosti paperilapuista Vintagentin voittajaksi. Lähetin sähköpostia voittajalle, kiitos kaikille osallistuneille ja etenkin kiitos hyvistä kuvausvinkeistä!


2 kommenttia:

  1. Voihan Winston, toivottavasti rauhoittuu..
    Kirjavoitosta kiitos, mahtavaa!

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi tai terveiset...