tiistai 12. tammikuuta 2016

Tempaudu Matkamessuilla ja Instagramissa!

Juuri tällä hetkellä Kampin kauppakeskuksessa on melkoinen hulina meneillään. Olen täysin varma siitä, vaikka itse olenkin takkatulen ääressä kotona ja katselen ikkunan takana tuiskuavaa lunta. Kampissa on tänään Matkamessujen promotilaisuus, haastateltavana on useita matkabloggaajia ja se suurin innostuksen syy on varmastikin klo 18:00 tapahtunut ensimmäinen palkintojenjako Matkamessujen #tempaudu -kisassa.

Palkinnot ovat upeita; itse innostuisin ehkä eniten Royal Caribbean Internationalin lahjoittamasta palkinnosta, joka sisältää meno-paluulennot Barcelonaan ja viikon risteilyn upouudella Harmony of the Seas -aluksella. Voisin ehkä myös jotenkin suostua ottamaan vastaan Turkish Airlinesin lennot Miamiin kahdelle business- luokassa. Ehkä. Miamista pääsisi näppärästi risteilyllekin...

Oikeastaan mikä tahansa palkinnoista kelpaisi minulle, mutta säännöt ovat tiukat. Jos haluat voittaa, on oltava paikalla, kun palkinnot arvotaan. Matkamessuilla tämä käy päinsä siten, että suoritat check-inin #tempaudu -kilpailuun perjantaina 22.1. klo 17.00 mennessä ja jäät jännittämään, kuulisitko juuri oman nimesi klo 17.30, kun palkintojenjako tapahtuu. Lauantaina ja sunnuntaina check-in on tehtävä klo 16.00 mennessä ja mahtavat palkinnot matkaavat onnekkaille klo 16.30.

Jos et ole vielä osallistunut, niin kehotan menemään pikaisesti osoitteeseen www.tempaudu.fi. Löydät sieltä lisätietoa muista palkinnoista, jotka ovat vähintään yhtä upeita kuin nuo mainitsemani.


Edelleenkään en ole aivan varma, kumpi ihmetteli enemmän näkemäänsä.
Tämä kuva siis yhdeksän vuoden takaa Australiasta.

Voit osallistua myös Instagramin puolella kisaan. Postaa kuva matkaunelmastasi ja lisää mukaan hashtagit #tempaudu ja #matkamessut. Muista myös tägätä mukaan @matkatravelfair. Jaossa on matkailuaiheisia yllätyspalkintoja ja oma mielipiteeni on, että jos palkinto liittyy matkailuun, se on varmasti aina hyvä palkinto! Lähdenkin tästä postaamaan oman kengurukuvani, löydät sen Instasta tägillä @otpm_matkablogi.

Onnea tänään voittaneille ja muista olla paikalla, kun seuraavat palkinnot arvotaan Matkamessuilla!2 kommenttia:

 1. Tässä yks edullinen tapa matkustella
  www.workaway.info

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuolta löytyikin kiinnostavia kohteita.

   Poista

Jätä kommenttisi tai terveiset...