sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tule Matkamessuille ja tee hyvää!

Onko Autolla Nepaliin -projekti sinulle tuttu? Autolla Nepaliin - unelmien elokuva on vuonna 2014 ilmestynyt suomalainen dokumenttielokuva. Hankkeen tavoitteena on auttaa Nepalin kastittomia naisia ja lapsia ja tähän mennessä projektin avulla on jo muun muassa saatu rakennettua 9 koulua.

Matkamessuilla järjestetään lauantaina 23.1.  klo 13-16 Travel Bloggers Give Back -niminen hyväntekeväisyyskirppis, jonne useat matkabloggaajat ovat lahjoittaneet matkaoppaita, sanakirjoja, matkavarusteita ja paljon muuta. Lisäksi bloggaajien yhteistyökumppanit ovat lahjoittaneet tuotteita myyntiin. Kirppiksen tuotto menee lyhentämättömänä Autolla Nepaliin -projektiin.


Kun kuulin hyväntekeväisyyskirppiksestä, kaivelin kirjahyllystä matka-aiheista lukemistoa ja ihan kohtuullinen pino niistä tulikin. Tämä on kuitenkin vain pieni murto-osa kaikesta myytävästä.Olen jo pari kertaa Matkamessuista kirjoittanutkin, mutta tämä asia on niin tärkeä, että se ansaitsi ihan oman blogitekstinsä. Opettajana minun sydäntäni lähellä ovat lapset ja koulutus ja toivon, että kaikki Matkamessuille tulevat käyvät Travel Bloggers Give Back -kirppiksellä ja auttavat meitä matkabloggaajia auttamaan.

Travel Bloggers Give Back löytyy myös FacebookistaTwitteristä ja Instagramista. Käy siis tykkäämässä ja lukemassa asiasta lisää. Facebookista voit käydä mm. lukemassa, ketkä kaikki suomalaiset matkabloggaajat ovat tavaraa lahjoittaneet.

Erityisen iso kiitos Pingviinimatkojen Millalle, Archie Gone Lebanonin Inkalle ja Rimma+Laura -blogin Rimmalle ja Lauralle alkuperäisestä ideasta!


2 kommenttia:

  1. Kiitos Rouva L että lähdet mukaan meidän tempaukseen ja vieläpä kirjoitit blogissasi siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, Milla, kun järjestätte tämän! Mielelläni osallistun näin hyvän asian puolesta.

      Poista

Jätä kommenttisi tai terveiset...