Kuka olen? Who am I?

Kiva, kun tulit blogiini!!

Olen viime vuosituhannella Turun Yliopistosta valmistunut luokanopettaja ja kun innostun jostain, se tuppaa viemään kokonaan mukaansa. Tällä hetkellä olen innostunut arvatenkin matkailusta, mutta myös hyvästä ruoasta ja ruoanlaitosta sekä aika uutena juttuna kirjoittamisesta, etenkin bloggailusta.

Äitini ja minä ilmeisesti ruokaa laittamassa.

Minä, siskoni Virpi ja Tumppi-koira. Istun meidän telttaperävaunun päällä,
jolla kierrettiin Suomea monta kesää.

Lapsena vietin kesät perheen kanssa Suomen leirintäalueita kierrellen ja ehkä siitä jäi tarve matkustaa. Ensimmäisen lentomatkani tein 15-vuotiaana kirjeenvaihtokaverini luo Prestoniin, Iso-Britanniaan ja Iso-Britannialla onkin sydämessäni aivan erityinen paikka. Samassa maassa kävin myös opiskelijavaihdossa vuonna 1997, kun opiskelin hetken Manchesterissa.Varsinainen matkaviettini pääsi valloilleen vuoden 2002 lopussa, kun tapasin toisen samanmoisen eli ihanan nykyisen aviopuolisoni. Ehdotin alle kuukauden tuntemisen jälkeen yhteistä ulkomaanmatkaa ja siitä se lähti. Nykyään matkailemme niin usein kuin työt sen sallivat ja on sanottava, että onneksi minulla on mies, joka ei koskaan sano "ei", kun haluan varata uuden matkan.
Omatoiminen pakettimatkailija on blogini, johon kirjoitan menneistä ja tulevista matkoista. Pääpaino on edullisissa rantalomissa, koska kahden opettajan budjetilla ei juuri viiden tähden hotelleissa yövytä ja rakastamme rannalla loikoilua hyvä kirja kädessä.
Toinen intohimonkohteemme ovat risteilyt sekä Itämerellä että hieman kauempana. Olen turkulaisen telakkatyöläisen tytär eli siinä, missä muiden isät rakentavat leikkimökkejä tyttärilleen, minun isäni rakensi minulle risteilyaluksia. (Ehkei ihan yksin kuitenkaan, toim. huom.) Toivon, että pystyn blogini kautta sytyttämään risteilyinnon mahdollisimman monessa, sillä siellä jos missä pääsee elämään edes viikon verran todellista luksuselämää.


Omatoiminen pakettimatkailija on siis matkablogi ihmisille, jotka haluavat matkustaa usein ja edullisesti, mutta ei nuukaillen.

Jos haluat tietää lisää, eikä tietoa blogista löydy, voit laittaa minulle postia osoitteeseen omatoiminenpakettimatkailija@gmail.com

Sivun kuvat ovat lempimatkoiltani vuosien varrelta.

Hi! This is my travel blog in Finnish. I'm a primary school teacher in my early forties and I love travelling, especially beach holidays and cruises. Since I'm mostly travelling with my husband, who is also a teacher, we travel on a fairly tight budget. 
This blog is all about travelling as often as possible, easy on the pocket without being tight-fisted.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tai terveiset...